خرید میکروسمنت

تاریخ ارسال : 1402/10/13

برای شما که جهت دانستن قیمت میکروسمنت به این مطلب مراجعه کرده اید بهترین کار آن است که در همین ابتدا اطلاعات کلی و دقیقی درباره قیمت این متریال داشته باشید تا بتوانید هر چه بهتر و سریع تر برای انتخاب آن تصمیم گیری نمایید. جهت دانستن این اطلاعات می توانید لیست زیر را مطالعه بفرمایید؛ لازم به ذکر است که به غیر از ماده اصلی میکروسمنت، قیمت سایر موادی که برای کار پوشش میکروسمنت به آن نیاز است، در ادامه مطالب با ما همراه باشید، هزینه اجرای میکروسمنت نیز در لیست آورده شده است.

برای شما که جهت دانستن قیمت میکروسمنت به این مطلب مراجعه کرده اید بهترین کار آن است که در همین ابتدا اطلاعات کلی و دقیقی درباره قیمت این متریال داشته باشید تا بتوانید هر چه بهتر و سریع تر برای انتخاب آن تصمیم گیری نمایید. جهت دانستن این اطلاعات می توانید لیست زیر را مطالعه بفرمایید؛ لازم به ذکر است که به غیر از ماده اصلی میکروسمنت، قیمت سایر موادی که برای کار پوشش میکروسمنت به آن نیاز است، در ادامه مطالب با ما همراه باشید، هزینه اجرای میکروسمنت نیز در لیست آورده شده است.

لیست قیمت میکروسمنت و قیمت اجرای هر متر مربع میکروسمنت
پودر میکروسمنت بیس، مید، فاین (هر کیلو): ۸۵ هزار تومان
پودر اکسید آهن (هر کیلو به همراه ۱۵۰ میلی لیتر مایع مخصوص): ۳۵۰ هزار تومان
قیمت میکروسمنت (هر کیلو، به صورت پودری): ۱۱۰ هزار تومان
قیمت میکروسمنت (هر کیلو، به صورت خمیری): ۱۵۰ هزار تومان
قیمت اجرای میکروسمنت برای هر متر مربع میکروسمنت دیوار داخل ساختمان: ۳۸۰ هزار تومان
قیمت اجرای میکروسمنت برای هر متر مربع کف و نما ساختمان: ۴۵۰ هزار تومان
قیمت اجرای میکروسمنت برای هر متر مربع استخر: ۴۸۰ هزار تومان
قیمت اجرای میکروسمنت برای هر متر مربع بر روی MDF و کابینت: ۴۰۰ هزار تومان
قیمت هر متر میکروسمنت برای سرویس بهداشتی و حمام ساختمان: ۴۵۰ هزار تومان
عوامل مهم در قیمت گذاری و اجرای میکروسمنت
همانطور که مشاهده فرمودید محلی که می خواهید میکروسمنت را در آن اجرا کنید، بر هزینه اجرا تاثیرگذار است؛ البته محدوده قیمتی در یک بازه مشخص بوده و اعداد ذکر شده به هم نزدیک هستند. اما عواملی که بیشترین تاثیر را بر هزینه نهایی شما خواهد داشت شامل جنس و کیفیت و برند میکروسمنت خریداری شده، جنس و کیفیت و برند مواد افزودنی؛ رنگ به کار رفته در میکروسمنت و دیگر موارد هستند. نکته مهم دیگر در تعیین هزینه میکروسمنت آن است که کف، دیوار و یا هر سطحی که می خواهید میکروسمنت کنید، باید برای این کار آماده باشد. به این معنی که باید بررسی نماید که آن سطح نیاز به زیر سازی دارد یا خیر. اگر نیاز به زیرسازی داشت، هزینه زیر سازی اولیه نیز به هزینه های دیگر و در واقع لیست قیمت میکروسمنت اضافه خواهد شد.
تهیه میکروسمنت
قیمت یک متر مربع میکروسمنت به عوامل زیادی بستگی دارد. برای گرفتن نتیجه مطلوب و ضمانت طولانی مدت به ۳ مورد باید توجه داشت :

آماده سازی صحیح لایه‌های زیرین
انتخاب مواد اولیه مناسب
انجام کار توسط نیروی انسانی مسلط به این کار
در صورتی که سطح مورد نظر در شرایط مناسبی نباشد، باید روی آن سطح کار کرد تا شرایط مناسب برای انجام میکروسمنت بر روی آن را داشته باشد. این موارد می تواند هزینه ی کار را به علت نیاز به مواد اولیه و نیروی کار بیشتر بالا ببرد.

هرچه محیط مورد نظر تعداد ستون، زاویه و لبه ی بیشتری داشته باشد، ماله کشیدن سخت تر خواهد بود، در نتیجه کار پیچیده تر و زمان و هزینه ی کار بیشتر خواهد بود.

استفاده از رنگ های مختلف در یک محیط نیز هزینه و زمان کار را بالاتر می برد. برای اجرای لایه ی نهایی و تقویتی باید از خشک شدن رنگ ها اطمینان حاصل کرد.

در اکثرمواقع، هرچه مقدار مترمربع مورد نظر برای میکروسمنت کردن بیشتر باشد، هزینه ی هر مترمربع کمتر خواهد بود و در مقابل هرچه محیط کوچکتر باشد قیمت هر مترمربع به نسبت بالاتر میرود. این به این دلیل است که زمان و هزینه ی ثابتی برای این کار گذاشته می شود که مستقیما به متراژی که پوشش داده می شود وابسته نیست.